2. Vardag

Inspiration, recept, tips och idéer om vardagsmat, för den som står och sliter sitt hår, dag ut och dag in, för att försöka äta “bättre”… vad det nu är? Här kommer en liten verktygslåda för dig som vill motiveras till att gå framåt. Den tar vid som en naturlig fortsättning, efter matbok 1.Grunderna.

Planera, strukturera och gör en plan – för att skapa en plattform. Matlagning bör få ta längre tid och större plats i livet än den gör idag, för att vi ska kunna bygga en mer stabil hälsa och en få en bättre balans i livet. Här är handfasta råd, konkreta tips och inspiration. Ta gärna mina idéer och skapa dina egna. Huvudsaken är att de passar in i ditt liv.

Klicka här om du vill se framsidabaksidainnehåll och förslag (på en av sidorna):

Matbok 2.Vardagsmat - framsida

framsida

Matbok 2.Vardagsmat - baksida

baksida

Matbok 2.Vardagsmat - innehåll

innehåll

Varför uppfinna hjulet - text

förklarande text

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du köpa matbok 2.Vardagsmat?

1 st matbok: 400 kr – den är relativt tunn (ca 44-48 sidor) men fullproppad med information som kan stötta en förändrad kosthållning och livsstil hemma.

Vill du köpa flera? 2 st matböcker: 350 kr / st   *   3 st matböcker: 300 kr / st   *   4 st matböcker: 250 kr / st

 Det tillkommer portokostnad på 50 kr för 1 matbok, 60 kr för 2-3 st och 75 kr för 4 stycken.

 Annars kan du hämta en på Havregatan 10 i Stockholm eller Saturnus Friskvård i Märsta, när jag är där. Mejla mig om det via detta kontaktformulär.

1. Sätt in summan (kom ihåg portot) på BG 810-4937  och uppge namn samt fullständig adress – så tydligt som möjligt, tack!

2. Mejla mig att du har betalat in (via kontaktformuläret här), skriv gärna namn + fullständig adress även här, så att det blir så tydligt det bara kan vara.

 Jag återkommer så snart jag skickat iväg matboken till dig! 

Vänligen, Linda