3. Fest

För dig som har bekantat dig med tanken på läkande kost och börjar hitta ett flöde, men ändå vill kunna “lyfta” det hela lite vid festligare tillfällen… det är lättare att stå fast vid sin övertygelse om kostomläggning, när man har lite mer att välja på. Inte sant? Jag tyckte det.

Här är några tips och idéer till påsk, jul och nyår som du själv kan utveckla vidare. Förrättssoppor, plockmat för mingel, alternativa snittar och tilltugg.

Klicka här om du vill se framsidabaksidainnehåll och förslag (på en av sidorna):

framsida

baksida

innehåll

om detaljer

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du köpa matbok 3.Festmat?

1 st matbok: 400 kr – den är relativt tunn (ca 44-48 sidor) men fullproppad med information som kan stötta en förändrad kosthållning och livsstil hemma.

Vill du köpa flera? 2 st matböcker: 350 kr / st   *   3 st matböcker: 300 kr / st   *   4 st matböcker: 250 kr / st

 Det tillkommer portokostnad på 50 kr för 1 matbok, 60 kr för 2-3 st och 75 kr för 4 stycken.

 Annars kan du hämta en på Havregatan 10 i Stockholm eller Saturnus Friskvård i Märsta, när jag är där. Mejla mig om det via detta kontaktformulär.

1. Sätt in summan (kom ihåg portot) på BG 810-4937  och uppge namn samt fullständig adress – så tydligt som möjligt, tack!

2. Mejla mig att du har betalat in (via kontaktformuläret här), skriv gärna namn + fullständig adress även här, så att det blir så tydligt det bara kan vara.

 Jag återkommer så snart jag skickat iväg matboken till dig! 

Vänligen, Linda