4. Picknick & resa

När det handlar om att lägga om sin kost, kan det vara svårt nog att göra den förändringen hemma. Att ställa om och skapa nya rutiner. Så hur gör man då om man ska ut och resa? Eller åka iväg på picknick?

Vi kan ju inte bara sitta hemma, även om det kan kännas lockande, vi måste hitta ett sätt att leva på – med kosthållningen intakt. Eller så gott det går, åtminstone.

Här är några av mina tips, råd och idéer som jag samlat på mig under resans gång – inspiration tills du själv kommer på egna lösningar om hur du lättast gör det. Men för all del, använd gärna mina förslag som grund innan du känner att du har egen fast mark under fötterna.

framsida

baksida

innehåll

picknick-exempel


 

 

 

 

 

 

 

Vill du köpa matbok 4.Picknick & resa?

1 st matbok: 400 kr – den är relativt tunn (ca 44-48 sidor) men fullproppad med information som kan stötta en förändrad kosthållning och livsstil hemma.

Vill du köpa flera? 2 st matböcker: 350 kr / st   *   3 st matböcker: 300 kr / st   *   4 st matböcker: 250 kr / st

 Det tillkommer portokostnad på 50 kr för 1 matbok, 60 kr för 2-3 st och 75 kr för 4 stycken.

 Annars kan du hämta en på Havregatan 10 i Stockholm eller Saturnus Friskvård i Märsta, när jag är där. Mejla mig om det via detta kontaktformulär.

1. Sätt in summan (kom ihåg portot) på BG 810-4937  och uppge namn samt fullständig adress - så tydligt som möjligt, tack!

2. Mejla mig att du har betalat in (via kontaktformuläret här), skriv gärna namn + fullständig adress även här, så att det blir så tydligt det bara kan vara.

 Jag återkommer så snart jag skickat iväg matboken till dig! 

Vänligen, Linda